Torsdag

mitt huvud består mest av listor ikväll.. Vad jag ska ha med mig hem imorgon? är inneskorna med? vilka idrottskläder ska jag ha imorgon? har jag med mig allt? när ska ja hinna städa lägenheten? har jag pengar till bussen imorgon? vilka läxböcker ska jag ha med mig? - därav är morgondagen planerad in i minsta detalj.

Känner att det "lugna" lovet hemma kommer inte bli så jävla lungt.
- ska spela cup
- Har hur många prov/böcker/uppgifter att göra som helst känns det som
- ska göra mitt bildalbum
-Ta massa kort på vintern
- Umgås med familjen
- ska rida
- sen ska ja ju bara hinna att andas och bara göra ingenting.. och "vila" från skolan som lovet egentligen är till för (CIS?!?!)

Läxorna är jag mest orolig för, för när jag är hemma har jag en tendens att vara väldigt oaktiv, och göra allt sista helgen. 

Så, nu har jag nog koll på allt, känns det som. 



hehe, när jag satt framför datorn vid 8 tiden, började det kastas snöbollar på min ruta, jag tänkte, palla, ser ju ut som ett as, jag ignorerar  det.  Sen hör jag ett tjejskirk :FIA!!
Går fram till fönstret och ser en blond tjej stå där nedanför, utan skor och jacka.  det är anna som står där och ber mig öppna! =P

Hon hade tydligen gått ut med sopporna (i bara stumporna i detta vädret? ) och sedan glömt nycklar, mobil.. rubbet i lägenheten och inte tänkt på att porten låses. Hon försöker få tag i nån i huset men ingen svarar på hennes snöbollar hehe. så hon springer till mig.. från adventskyrkan... i strumporna i 1 dm snö.
När hon kom in ringde vi Mickis som gick ner å öppnade åt henne när hon kom hem.. 


Så mycket har jag inte skrattat på länge...

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0