Vita blommor & fluffiga kjolar.

Jag älskar den här tiden, livet leker, inga läxor, springbreak, flyttning, utflykter med alla fina vänner, fint väder, massa fina känslor och så klart mitt älskade öland som är som finast..  Jag älskar det. 
Jag älskar det, jag älskar det, jag älskar det..
man har så fina förväntningar på den bästa sommaren någonsin.
alla har lyckorus.
Denna tiden är som en gräddbakelse, mycket gott av det godaste.
 Jag säger det igen..
JAG ÄLSKAR DET


This is not good.

To much to handle right now..

Update

Imorgon åker jag in till kalmar men mammsen & syrran, ska fixa lite å vara barnvakt. sen ska jag spela fotboll. Eller hoppas att jag får det i allafall. vill så gärna.

mikka å jag kanske ska börja i en teatergrupp till hösten,  de ska bli kul =D men eftersom jag tvivlat rätt mycket på mig själv på sistone så känns de inte så bra, tänk om jag är helt värdelös, har tappat allt? jag kanske inte har kunnat något över huvudtaget? jag kan ju knappt imitera några dialekter alls.  men jag får väl ta å titta efter helt enkelt..  =P

Menmen, ska se esc nu, men de haar blivit jäääääääkligt dåligt på senaste åren. å "räknapoängen- processen" är så jääääääävla dryg så jag kmr nog somna. men men . See you <3


BUD & POLISER

image59

Tyckte att denna bild var lite komisk.. ( satt på dörren till en resturang ute i skärgården)

Flowerpower

Hej jag vet att meny texten inte syns, men jag jobbar på det ;)..  Här får ni en liten bild jag tog idag <3

image58

Ändring på G

Som ni ser så ändrar jag om.. gaaaaaanska mkt..  Men är inte klar än, ska fortsätta imorgon för nu ska jag sova ( är otroligt trött) <333

One day in the hood

image53image52
image54
image56
image57

Några av bilderna. Har inte hunnit fotoshopat så mkt, har bara skrivit signatur på några .. Men jag tyckte de var fina orginal ;)

Update

Mitt internet är otroligt segt just nu. så jag lägger upp lite bilder på min fotorunda imorgon =)


Tisdag den 20 maj

Det var kul i helgen. gå in på  min bdb  så finns det en del bilder på spektaklet ;)..
 idag har ja gått i skolan till 10. sen gick ja på stan en stund och hittade min avslutningsklänning. Men ska sy upp den lite, sen e den perfekt. =)
Och nu försöker jag göra min historialäxa, men går det eller? Neeeeeeeeeeej. för de står inte ens vad uppgiften går ut på. Blir så sur. så nu får ja sitta å vänta tills nån från min klass loggar in på msn så att ja kan fråga om de fattar uppgiften..

image51

Här är lite av min super snygga klänning! =D

Favorite


Rihanna - Take a bow


En av mina just nu favoritlåtar.

Sedan finns det en annan som är så sjukt söt. Ska försöka få min lillasyster att sjunga den på sin avslutning för den är verkligen jätte fin. Så därför kommer jag inte säga vad de är för någon ;)..

Bollen & jag är inte goda vänner

Sur är vad jag är, inte så värst ledsen, mest sur. Nu e snart måttet rågat. Jag är aldeless för snäll ibland.
Men snart smäller det.. Då jävlar.


image50


Kungliga huvudstaden

Godagens. Sitter här hos min brorsa i hans längenhet. ska snart gå å nanna sängen, har faktiskt riktigt ont i huvudet.. som sagt är jag i sthlm denna helg. ska fira min äldsta bror som fyller år imorgon, trevligt trevligt. Vi ska ut i skärgården faktiskt. och de blir några av mina syskom, föräldrar och mormor som hänger på. å så klart kalle, min bror's kompis.. han med med båten vi ska åka med.. ska ta massa kort imorgon & visa.

ska nog sova nu, sova bort mina inre funderingar & bekymmer som ger en stark oro i magen, bäst så.

image49
Bild från ihelgen

<3

Sthlm

Idag bär de av till stockholm.. de ska bli roligt. men vet inte vart jag ska bo än bara :S. men någon av brossorna blir de väl.. De är lite synd att jag inte får tag i Lovisa.. då hade jag stannat kvar på söndag med henne så kunde vi gått på stan en sväng.. men hon svarar inte.. så vi får väl göra det en annan gång. .

Är på dåligt humör idag, inget blir som jag vill de & jag är stressad.. har ingen lust med någonting.
Åh..

Fin?

image48
Vad tycker ni?
Den tog typ 10 min. blir sur på mig själv att jag inte kan göra något genomtänkt..
Men den e stilren & super fina färger..


Who does'nt love pancakes?

Okej, till helgen bär de av till kungliga huvudstaden.. Ska fira min storebror som börjar bli riktigt stor nu.. Hela 37 år faktiskt, eller va de 38?..  haha
Ska ut i skärgården så de kan bli riktigt fina bilder.. så de lär jag visa här.
jag måste packa. alltid lika tråkigt. när ja va mindre tyckte jag de var jätte kul, men nu när man får packa ihop sina ägodelar varje helg så är de inte så skoj längre.. Får väl stå ut. måste nog göra det ni, för ja hade tänkt å fotoshopa lite ikväll, ska göra en ny header.. trött på den.. och vill byta färger ;)..
får se vad de blir. har en idé..
men nu ska ja packa, bjuder en bild på helgen <3

image47
Foto: Jag

kan livet bli bättre?

Idag, är en dålig dag. rent utav en otursdag. en kort sammanfattning. Allt i plugget går just nu åt helvete & min cykel har blivit snodd. Någon som sett en röd cykel som låter ganska mycket kan ju säga till. 
Vill inte gå å lägga mig sen, för jag har nationella imorgon. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.


The sun'll come out tomorrow


image46


Detta är min dag ungefär..
Först så öppnade vi poolen klippte gräset & osv hela förmiddagen.. tog lite bilder i trädgården med..De är kul att poolen äntligen är gång =D
Sedan åkte jag ut på en fotorunda..

Morgondagen blir späckad..
Ska hinna med att rida capri, hjälpa pappa att elda, se på bellas hoppning & ta kort till blocket innan runt två -tre då ja ska iväg & spela fotboll.. Det blir en tidig morgon..
Ska nog fasen ha bikiniöverdel på mig hela dagen, ska försöka att inte bry mig om folk bländas av min mage..  Har hört att i veckan ska de bli runt 10 grader hos oss igen. så man får väl passa på då..

Today & Tomorrow

För fem år sedan:
Skulle jag strax gå ut böda skola. Det var underbart & våra teater föreställningar på skolan va toppklass!  Kommer ihåg på skolavslutningen så sjöng jag Ta mig till havet med sandra. de var så fint & jag hade en grön kjol på mig..

För Tre år sedan:
Gick i 8an. Fick veta en sak vid årsskiftet som förändrade de kommande åren. synd att jag inte tog hand om det då.
På de sommarlovet mellan 8 & 9an va jag på malta & hade "the time of my life" med lovisa!. de var så underbart roligt & jag lärde mig rätt mycket efter den sommaren, tillägger att då vägde jag heeeeelt perfekt. (A)

För ett år sedan:
Skulle snart sluta nian allt var planerat men jag hade mycket att stå i. vårshow, vårkonsert, skolavslutning, teatern osv.. De var kul att ha mycket att göra. Jag hade också pojkvän, och alla människor var så roliga. de var tider det..

halv år sedan:
mitt liv var väl lite av kaotiskt. Men de gick väl framåt. Hade iafall börjat gymnasiet & träffat mycket nya männskor =)

Igår:
ängnade min dag åt fotboll & skola, och så klart min nya kamera

Idag:
Tagit kort på allt jag kommit åt (bilder kmr sen), vi har även öppnat upp poolen..  de är en riktigt skön dag..

imorgon:
spela fotboll & rida..            

Om ett år:
Slutar snart tvåan..                                     

Hello, today

Fredag, har sovmorgon till 12.15. Har bara idrott & natur idag.  de är skönt. Sedan ska jag hem och träna. ingentligen borde jag inte, men jag gör de endån.  Sen ska jag lägga mig i min sköna säng & lägga upp bilder från matchen på den hemsidan.

Igentligen borde jag gå upp ur sängen, hämta mitt usb & ladda över lite grejer och seda städa min garderob.. men en kvart till i sängen gör väl ingenting...

Hum?

Ja, vad ska man säga? Äckligt dåligt kanske är de ord jag söker..

Taking care.

Goddag. Funderar på och klippa sönder ett par jeans till shorts. Ska nog ta tag & göra det nu.. Sen ska jag faktiskt städa hela lägenheten! och göra mitt hår fint med inpackning osv.Naglarna får nog en omgång med. & mina ögonbryn hehe.  de ska bli skönt.. pluggandet görs nog imorgon på håltimmen bestämde jag nyss ;).

Gårdagens match gick ju inte så jätte bra, vi får ta nya tag på onsdag mot Kalmar på onsdag..


image45



Ska ta och börja med min städ/skönhets kväll.
/ I'm giving you a big hug!

Urless

Jag är tragisk. har redan tröttnat på designen. Och speciellt min visningsbild. men jag tar typ aldrig ego pic's för jag brukar inte se klok ut. Men någon dag får jag ta tag i det med..

Sthlm in my heart

Om tre veckor ska vi upp till stockholm!
Min bror fyller år, han börjar bli redigt gammal ( de får ja inte säga om han hör). Han blir faktiskt hela 38 år ( tror jag?)  hehe. Nej men vi ska upp och fria honom! VI ska få åka med hans kompis fina lyxbåt ut i skärgården med! ska ta kort med hem & visa =D. Sen skulle ju jag gärna vilja shoppa lite (A).. Men verkar inte som om vi kommer hinna med det. så ja funderar på å åka upp/stanna en dag extra och sova hos lovisa så vi kan knalla runt och titta på lite snygga kläder :p men får se hur de blir  med det.
Skolan går först iallafall.
Det är bäst så om man ska bli nått här i världen..

Tomorrow is a new day

Hör skratt nedifrån. Det är mysigt när alla är glada och mår bra.
Imorgon ska ja gå upp tidigt. Ska packa allt. Sen ska ja säga hejdå till lovisa. hon åker hem imorgon =(.
Sedan så bär de av till fastlandet för att spela lite fotboll.

image42
Foto: Patrik Petterson

*gnägg*

de har  blivit mycket hästar idag. nästan bara hästar..


You are always on my mind

Nu e bloggen öppen igen.. har  varit stängd för ja va rädd att en sak som ja skrev hade lagts ut nån stans.. :S men de är nog bara borta =)

Jag är: Mätt
Jag sover: helst inte ensam
Jag blir glad när: Inte är ledsen.
Jag kramade senast: öhm? min äldsta bror I think
Vad sa jag senast: Okej, hejdå!
Gröna äpplen eller röda äpplen? Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? ingen, ja skriver istället.
Vad skulle jag behöva just nu: ingentligen ingenting. jo kärlek kanske.
Har på mig just nu: Jeans & mjukis tee
Har du snygga skor? har så många, så några e nog snygga ;)
Vilken tid gick du upp idag? 8! gick upp å cyklade en mil :D
Vad var det första du sa imorse? "Hej"
Har du sovit i din egen säng inatt?  japp
Har någon annan sovit i din säng inatt? nä.
Såg senast på TV: :S.. kmr inte ihåg. har inte tittat på tv på två dagar.
Kan du spela fotboll? mm, lite gran
Senaste person du skickade sms till: Malmö
Senaste person du fick sms av: Malmö
Senaste person som fick dig att skratta: Lovisa
Senaste person som trampade på din fot: Lovisa ;)
Senaste maten du åt: Kroppkakor
Senaste film du såg: Sweet home alabalma
Senaste låten du lyssnade på: hehe brolle - playing with fire
Gjort idag: Vart me lovisa
Drack du senast: Vaten
Göra imorgon?: Plugg
jorde jag igårkväll: Ja åt å hadde de trevligt me min familj + vänner
r många hamstrar har du haft sammanlagt: Ingenalls
Om du fick döda en artist på ett plågsamt sätt, vem? haha har inte tänkt så långt. .
Om du fick bestämma en konsert idag, vilket band skulle du ta dit?e inte så mkt för band.. tycker mest om enskilda låtar.
Har du gråtit när du sett på film? mm,

Nä ska dra till lovisa & softa lite.. kanske se nån film? :)

Valborg.

Valborg va ju helt okej! jag mickis å Elsa såg på film. the hitch (eller nått liknande, de är en thriller) tror du inte de kmr 3 människor å knackar på dörren under filmen?! höll på å dö. Men men. sen blev de några fler filmer senare på kvällsqvisten..
Blev en mkt lugn & skön kväll. de är skönt med sådana med.
Nu måste jag städa & plugga. Och snart kommer ännu fler människor till vårt lilla hus i böda. de blir fullt upp  i helgen..

Tänkte gratta min barndomskompis med. vi häll ihop i vårt & torrt när vi va små, men nu har vi glidit isär :(.. MEN GRATTIS IAFALL SANDRA PÅ 16 ÅRS DAGEN!
image41
Puss

RSS 2.0