Inget intressant. skit i de här inlägget.

De här är ingen ska läsa. de är inget intressant. De är bara jag som försöker tala ut med mgi själv. Någon kanske förstår, men de är ytterst några. för jag brukar inte visa de här.

Idag är det en lycklig dag, men när som helst kan den vara över. Det känns klockan på bomben tickar nedåt, men man vet aldrig när bomben ska sprängas..
De liv jag lever är för bra för att vara sant, Men jag blir bekymrad för saker som känns stora, men igentligen är små. Jag bekymmrar mig för små saker när de stora håller på att rinna ut i sanden.. Vet inte vad jag ska göra, eller ta vägen. jag vill inte att de värsta ska hända, men om vi inte gör något nu så händer just de som jag fasar för.. Men det är inte lätt att försöka hjälpa, när de inte vill. När allt e borta kommer jag va så arg på mig själv att jag inte gjorde mer. Måste, MÅSTE göra något. 
För ett tag sen försvann något jag älskade högt och heligt, men de svek. De sved och svider än idag. Den känslan vill aldrig gå över. Den underbara känslan  vill aldrig gå över.. Men jag försöker lämna de, de finns nog viktigare saker har jag insett. Som ni.  
Jag vill och gör allt som du vill, jag vill inte vara till besvär. jag vill inte bråka eller tjafsa, vad tjänar de till? VIll bara ha lyckliga stunder. För de är de jag vill komma ihåg. De som du inte vill får jag bara skuld känslor för, jag kanske är tråkigt och avstår från saker, men de finns en anledning. kom ihåg de finns alltid en anledning.  Jag känner mig dålig, dålig på allt jag försöker, mitt självförtroende sviker alltid, men jag har kommit på att om jag vill något så kan jag om jag vill...Men de här kan jag inte styra över..
Tårarna rinner, praktiskt taget varje natt, har nog aldrig givit så många tårar till någon som till dig. På natten tänker jag på de som jg kunde gjort bättre, mina misstag, som jag aldrig vill göra om..
Jag kan vara glad, jag kan vara lycklig. men de är bara utanpå. Inuti finns de här i mina tankar nästan hela tiden, de trycker ned mig, de gör hela min värld svart.. Har ingentigen ingen lust för någonting.. men det jag gör de gör jag för er, dig.
Kan ge bort allt för er.

GODMORGON FREDAG!

Hej, idag, idag ska jag verkligen plugga!!! Ligger jätte mkt efter i plugg i vårt svenska prov.. Så nu ska jag verkligen plugga, plugga å plugga hela dagen... Om jag lyckas slita mig från datorn nu såklart.. =/..  Jag köpte lite i staden igår, bland  annat de här super heta solglasögonen här nere! jag älskar dom!..
Sen köpte jag 2 sjalar, och en t-shirt och ett par linnen..  Och jag köpte stickor och garn med!, jag tycker faktiskt de är skit skoj att sticka å virka konstigt nog :S, jag älskar att sy med, men jag har ingen symaskin så jag struntar i den kreaktiva biten av mig själv  ett tag.. :P
Men NU ska jag plugga, snart iafall..
Ajöken <3 / Fiutt
image27

TORSDAG

Tjo =) jag, mamma å syrran ska snart dra till den stora ( lilla) staden för å handla lite vårmys =).. Och så ska vi väl träffa storasyrran och ungarna med.. alltid lika kul.. Men aja. vet ni? Jag är den nya Webbmastern för Damlagets hemsida! så jag håller på och stylar om och ska lägga upp lite bilder.. jag tycker faktiskt sånt är skit kul =P..
Men jag har lite ångest.. känns nästan som ja hade behövt vara hemma och plugga, är det någon mer än jag som inte börjat plugga på svenskan? ja har hört att det är jätte svårt, så  jag ligger nog risigt till. Får ta tag i det ikväll.. Men nu måste jag slänga i mig frukost innan jag ska åka..

Hörs sen <3

VARFÖR?

Jaha, ni har ja lyckas trycka i mig en hel semeljävel. VARFÖR?
kan jag aldrig tänka innan jag gör något?
image26

ONSDAG

Min dag i runda svängar
 . Plugga ( HAR FAKTISKT GJORT ENGELSAN KLAR! nästan tårta på den)
 . Rida
 . Träna
 . Försöka hitta något ätbart här hemma..

. Greys anatomy ( woow)

Vilket roligt liv jag har.. wei..

Today

Har precis vart ute på en lång promenad i solen med mp3n på högsta volym, underbart!
Lollo sa till mig å göra det efter hela sälenskiten, men ja gjorde det aldrig så ja gjorde de idag.. De e faktiskt ett bra sett att tänka gamla minnen och framtiden.. har planerat hela sommarn, de ska bli så kul =).
Hoppas alla mina kalmarvänner hör av sig när de kommer ner till öland i sommar, de får faktiskt LOVA att göra det, så kan vi ha lite skoj =)

Jag vill ge en tanke till Ellen och Jessika som e i spanien och i skottland, hoppas de har de bra =)
Nu ska ja äta snart..
PUSS
/ FIUTTAN
 
Egypten 07
image25


TISDAG



God morgon, eller de är faktiskt eftermiddag om 4 minuter..
Någon mer än jag som tycker om henne? Carrie Underwood.  Hon var med i American Idol, men ja har faktiskt ingen koll på vart hon kom på för plats.. hon kanske till och med vann? aja =)
Har så tråkigt. så om någon till all förvånad läser det här och vill hitta på nått så hör av dig=)

RUTTNA.

Nej, idag har jag inte varit duktig. har ingen motivation till någonting.
låt mig ruttna bort...

MÅNDAG

Jag ser att de är lite konstiga fläckar på min header.. ( har slarvat lite i photoshop tydligen ) ska väl fixa det... nån gång..
idag, ska ja verkigen plugga!!! ja ska vara duktig!
Sen är de typ årsmöte i en förening som mina päron är med i. och de ville att alla ungdomar skulle med också så ja ska nog dit å fika lite ;) hehe
Sen ikväll ska ja ut å springa med fotbollslaget.. har redan ångest.. vi kan inte träna för att alla fotbollsplanerna är fulla med snö så vi ska springa en runda istället...
för de första så tycker att springa är så otroligt tråkigt, och sen är ju jag typ störst i laget och har nog sämst kondis av alla också. så ja kommer ju hamna sist lååångt efter alla andra, så ja få känna mig mer värdelös än vad jag redan är.. ÅH. hatar de verkligen.. jag funderar faktiskt på att sluta med fotbollen.. de skulle vara skönt, men ja skulle nog sakna det =/ aja, ja kör den här säsongen iafall. sen får vi se..
Nu ska jag ha godis förbud också. eller dra neeeer på de (A). för ja ska fan kunna gå i bikini i sommar. minst 5 kilo ska bort!! om man e fem kilo lättare så kanske man kan springa förbi dom små snabba jävlarna längst fram i joggingspåret med.. ;)
men nu måste ja ladda mp3n me go musik så ja får lite kul iafal att springa ;)
image24

( fick lite flashbacks från Egypten )
See you <3 / .sofia


SÖNDAG

God morgon =)
Jag tror jag är helt frisk nu! jätte skönt..
Efter jag har fördrivit tiden framför datorn en stund ska ja ta tag i alla mina läxor=(. Sen måste ja ta tag i mitt rum i städa lite. och sen ikväll ska vi faktiskt äta på sjöstugan =D. JÄTTE GOTT. Vi ska dit med familjen som var här igår.. Gutt..
Nu har jag faktiskt precis varit ute och ridit en sväng.. De är väldigt många som e ute å rör på sig faktiskt.. och alla hälsade när man gick förbi där med hästen.. De är konstigt, så fort man är ute och rider då hälsar varenda människa.. till och med bilarna.. och sen om man själv är ute och går eller nått så får man i bästa fall en hälsning..
Sura svenskar haha. Men men. ska väl ta tag i Engelskan nu hade jag tänkt...


image23


/ Sofia.


JOSH & FERGIE



image22
Josh & Fergie


 

Ryktet säger att Fergie är Gravid!! Vad är det för babyboom som pågår i Hollywood nu för tiden?! =P Men jag tycker det är bra, då kanske man får in lite nya ideal eftersom alla inte är pinsmala efter en graviditet..
Men angående Fregies och josh kommanade barn så är det väl jätte roligt utom en sak.. JOSH ÄR MIN!. han är så grymt snygg så jag smälter (A) ..

Men nu är det att gå ner och göra sig i ordning innan alla gäster kommer på påskmiddag !..
Ha de bra <3

SJUKA JÄVEL

Jag tycker det är så hemskt med den här familjen i Arboga. Där någon gick in och slog ihjäl 2 barn med en hammare och nästan dödade deras mamma. Mamman ligger nu i koma. Tänk när hon ska vakna och någon berättar för henne att hennes barn avled. jag skulle itne vilja vara den personen som berättar det för henne..
Men vem kan ha gjort det?! VILKEN SJUK JÄVEL slår två små barn! Min mamma tror att de är kvinnans nya man, hehe men de kan de inte vara för de va han som hittade dom och hans alibi var att han jobbade.. :S.  
Jag tror starkt på den Tyska kvinnan.. de jag har läst så verkar hon sinnessjuk, och man kan inte göra ett sånt här brott utan att vara det tycker jag..

Men nu orkar jag inte tänka på de här.. men vet ni en sak?! Jag mår bättre! ja har inte ont i magen längre. fast jag funderar på att det är därför att jag inte har något i magen som kan göra ont.. för jag har ju inte ätit något på 2 dar.. så jag tror nästan att jag inte vågar äta någon påskmiddag.. =(
 Men men..

image21


NY DESIGN

Nu har jag ändrat  en hel del.. Men jag måste göra lite till.. men jag gör det någon annan dag..

LÖRDAG

Nämen god morgon =)
idag är det självaste påskafton! Jag hade lite svårt att komma ihåg när på påsken man ska få leta efter sitt påskägg, jag var nästan bombsäker på att de va på skärtorsdagen. men de va ju idag påminde mamma mig. =)
Men jag är inte så speciellt sugen på godis.. Har ju varit sjuk sen i tisdags. :S Fast de är nått väldigt konstigt jag har insjuknat i.
Först i Tisdags gick jag hem från skolan för att jag mådde illa, på kvällen så hade jag feber och grejer. På onsdagen satt febern å allt kvar + att ja började få lite ont i magen, inte så de märktes nått speciellt..
På Torsdagen var febern borta, men jag mådde lite illa å magvärken va lite tydligare. på fredagen mådde jag inte ens illa längre men jag har så sjukt (SJUKT) ont i magen.  Och min magvärk sitter kvar än! Har ingen aptit heller. asså ja kan inte göra någonting! har AS ont.. Igår kväll var vi typ bara millimeter från att åka till sjukhuset, för då kunde jag inte göra någoting utan att de kändes som jag skulle dö! ..men mamma säger att de är maginfluensa, men då spyr man väl? :S Jag skulle kanske gissa på maginflamation ( eller de är kanske samma?) aja jag vet inte hoppas jag blir bättre nån gång så ja kan göra någon nytta under lovet!
Men men..
Blir nog mest att vila idag
.. Men ikväll så kmr mammas barndomskompis med familj hit och ska äta middag. gott, hoppas ja blir lite friskare tills ikväll så ja också kan äta lite (A).

/Sofia.

Oj oj

Okej, nu har jag bloggat grymt dåligt. Ja ska nog börja igen så att ja får skriva av mig lite ;)
Fast ja vill ändra min header..

RSS 2.0