17 år!

JAG ÄR 17 ÅR NU. JAG ÄR INTE UNG LÄNGRE

snicksnack

imorgon är den stora dagen. Eller stor och stor. men det är min födelsedag. Jag fyller hela 17 år. Gammal man blitt.
Men Lollo kommer och gratulerar mig, länge sen man såg henne men hon har nog trivts där borta i sydöst. Hon fick ju nån special-grejsmojs- dykar- extrem-grej som hon var glad för =) Tycker hon ska utbilda sig till dyklärare så hon kan lära mig helt gratis! =D Helt perfekt.  Just nu ligger jag i sängen i mini-shorts, och linne med laptopen i knät som bränner på mina lår och ser på mission inposemble (skiter fullkomligt i stavningen) lite smått. Hör mest massa skrik, biltutor, glassplitter och massa extra effekter. Ja är inget fan av sånna filmer. 

NU när ja ligger här med msn uppe kommer de in en person som man kanske borde prata med, men drar sig för. Jag vill ju prata med "den" men de känns lite fel för av den personen kan ja få lite dåliga vibbar ifrån. Så då istället säger jag ingentinng. Men egentligen skulle de nog vara bra att säga någonting för den tycker väl ja är en tjurig haga som inte skriver. Dött lopp ingen gör någonting och kontakten tas aldrig upp. Så kan de va. Jatänker alldeles för mkt på vad folk tycker.  Som jag tror att vissa folk ser mig som sur  torr, bortskämdt cp-barn. Men de kanske dom inte gör men de tror jag och då tar jag avstånd från dom. Så är det. '

Varför skriver jag ner detta över huvudtaget?


Nytt

Ser ni? ny design... =) ellens fel att jag började ;)

plans

Saker överallt. Alla mina kläder ligger i en för liten resväska som har runnit över med kläder. Kläder överallt. Men sängen är bäddad i alla fall. Har insett nu att jag tog nog med mig lite för mycket kläder hem så ja ska sätta mig och sortera och packa ner allt jag kan i min Thailandsväska. de är sjukt att jag börjar packa nu men veckan kommer vara späckad hela veckan sen, så det är lika bra och börja så man inte glömmer något.. sen kan ja inte ha mina kläder på detta sättet mer.

Såhär ser min  vecka ut.
Idag: Städa, packa, ladda musik/film. plugg.
imorgon: lollo kommer?
måndag: lollo kommer? MIN FÖDELSEDAG. släkten på besök.
Tisdag: Lollan är här.
onsdag: Nyår i kalmar.
torsdag: hem igen, kalas hos farbror
fredag: jadu. packa ännu mera
lördag: åker tidigt å kollar paifcupen, sen på eftermiddagen åker ja till stockholm och sen halv 12 går flyget till Thailand.

Min julafton

Julen är över. och jag är jätte nöjd med min julafton. Allt var helt perfekt! =D
Vi var hemma, bara familjen. och det var första gången i hela mitt liv vi var helt ensamma, riktigt skönt! Jag fick jätte fina presenter med! Skit nöjd. Sen när jag vaknade i morse och tittade ut genom fönstret var det helt vitt ute. jag blev så glad!!
Denna jul var nog den bästa i mitt liv.

Men tidigare på julaftonsmorgonen åkte vi in till Sjukhuset i kalmar.  Ja, ja kan ju dra hela historien.
I lördags på vår fotbollscup upptäckte jag att ett gammalt sår  på låret ja har haft länge hade blivit rött och svullet. Men det gjorde ju inte ont och jag kände inget så jag tänkte inte mer på det. Dagen efter började det göra ont och klia nått förbannat och bli ännu större. Så på måndagen åkte vi in till vårdcentralen. Hon visste inte vad det var så jag fick nån sprit jag skulle ha på såret.  Den där spriten gjorde det värre så jag knappt kunde gå längre och absolut inte sova. Och sen kliade det hela tiden. Något olidigt..  Men vi tänkte aja, de skulle ju gå 1 -2 dar tills de skulle gå ner.  Veckan innan hade jag mått lite dåligt, haft ont i  halsen men ja spelade cupen ändå, (kände inget då) men sen på söndagen, måndagen, tisdagen och onsdagen hade jag väldigt ont i huvudet hela tiden, troligen feber, frös som en gris och ont i halsen.  

Sen på julaftonsmorgon hade jag inte sovit någonting på natten och hade skit ont och kunde itne gå normalt. Min händer svullnade och kliade nått otroligt, och smaken i munnen var borta och samma med aptiten. Svullnaden på benet var ju typ mellan 1 - 1½ dm stort.  Så ja och pappa åkte in till akuten i kalmar.. Gissa vem jag träffar där i väntrummet? haha jo stiernspetz såklart.. Hon hade fått diskbrock.

Men vi fick gå in och jg hade en stor inflamation i benet, de skrev ut penicilin till mig som jag ska ta 3 ggr per dag i 10 dagar. 10 DAGAR. förstår ni vad det innebär? Jo, en nykter nyårsafton. det var de jag syftade på i mitt tidigare inlägg.
Suck. de var ju typsikt. men jag kommer ha kul ändå. ;).

Just nu en dag efter läkarbesöket så är det lite bättre, ja känner av det men jag kan gå som en normal människa nu :) Men fingrarna är fortfarande svullna och jag har ingen smak i munnen och ingen aptit.
Men jag är på bättringsvägen i alla fall =)

Aj.

Är sjuk. Så ni vet. Julafton och Nyår (ja, till och med nyår) kommer och kan nog bli drabbat. och min födelsedag för den delen. Trevligt.. Jävligt trevligt..
Aldrig får man vara riktigt glad.


Medelande från öst

Fått mejl och snackat lite med Thai-lollo. Hon är inte på bra humör. Hon har insett att sverige kan ta sig någonstans och att hon vill leva i Asien. Hon vill alltså inte åka hem till komplicerade Sverige. . hehe ja bara ler lite när jag läser de hon har skrivit. =P ja kommer ihåg hur de var när hon kom hem från US. Tjurigare människa fick man leta efter, och jag befarar värre nu än då.  Hoppas hon kommer på andra tankar tills hon kommer hem, hon ska ju komma till mig på min födelsedag är bestämt.. Vi får se hur de blir med det =)

ja har mina aningar om var all den ångesten är ifrån

/S

är nere i en svacka. är på dåligt humör, är trött, mitt lår har svullnat upp ( måste till sjukan imon, helvete) ingen snö och jag bara äter. Det är de enda jag gör. Ligger i soffan och äter allt med socker i, allt jag hittar. börjar nästan käka bullar till frukost.  Mamma börjar bli orolig över mitt konsumerande av mat. Jag börjar redan på förmiddagen att längta till middagen. Har säkert gått upp ett X antal kilo sen jag kom hem.  Sen vägrar jag och röra på mig, går knappt ut om dagarna. Så nu har mamma tvingat med mig en "motionsrunda" imorgon. morgon och kväll. Vi får se hur de blir med den saken. Tv:n känns bättre.


Fia för helvete, släpp sockret och fram med morötterna nu.

christina Aguliera



okej, här Live artist nummer 1.
Tänk om man hade en pipan. Det är ju helt jävla sinnessjukt att allt dedär får plats i en person på 1,60.

underhållning

 
bra live-artist ( otroligt underskattad)


Dålig live-artist  (kan hon sjunga?)

hunting

Precis inkommen från hästjakt, i mörkret och regnet.  Fyfan, jävla hästar.. Som vanligt var de lilla tuffe som påbörjade rymningen, lömska häst, honom ska man aldrig lita på.  han drog med sig alla de andra och drog så långt åt helvete som möjligt..  längst in i hörnet på en äng, så långt bort som möjligt, och de gömmer sig gärna bakom något också.. Den stora hästen är lite dum.. bimbo skulle man kunna kalla henne. otroligt lätt lurad och dum. Så hon följer bara med. Men de andra två, speciellt tuffe, är äckligt smarta.  

Usch, inne nu i alla fall.

=O



HELLU :)

x-mas tree




nu är julgranen klädd, den blev faktiskt jätte fin!

nu har jag lov, men vad ska man ta tag i förs? läxorna? städning? gå ut och gå? ta hand om hästarna? se på film? baka? Har så svårt att bestämma mig så jag sitter bara och stirrar på skärmen för att fördriva tid... skulle vara skönt om man började med repotaget nu , så har man de överstökat... men de är ju skit trist.

Kanske skulle ta och ladda hem massa musik och film till den stundande resan till Thailand.. Lite måste man ju underhålla sig med på resan. 

piss kort, fika, födelsedagspresent, icke-fest

avslutningsdag idag.. fikade lite efter med tjejerna och colle då såklart., på Eklunds så såklart... I like it.  fick även hem skolkatalogen, ännu ett piss fullt kort på mig.. när blev jag bra senast? typ 3an, tider det... liten och söt.  och det är så otroligt många som kollar de där korten med, Suck. Nu måste ja ta i med hård träning inför de sista skolkortet, balen och allt de där som händer i 3an.. NU JÄVLAR.( troligen kommer de inte hända nått... alls.)

Som sagt avslutning idag, men jag är på öland. De var ingen fest som ja hörde om och party-lollo är i Thailand, så de kunde ju blitt lite ensamt... Men nu ångrar jag mig fan. hade vart kul. Men på nyår gäller det ;)

fick min första födelsedagspresent idag. en marsipan-gris, av Colle. TACK TACK TACK. så otroligt gott :D (en anledning till att jag inte kommer klar och bli fit innan 3an)..

Ska gå ner å kolla om familjen klätt julgranen än, för vi ska göra det idag.. Eftersom vi åker utomlands sen så vill vi ha granen inne lite längre ;)


My life, today


Hemfärd imorgon.. kommer inte tillbaka för om en månad ungefär.  Typ.  så det är packning på gång, det är mycket som ska med alltså. När jag var liten älskade jag och packa, men nu när ja bor i kalmar å packar och bär var och varannan helg är det inget roligt längre... alls. Packat nu i 1½ timme, fått ner de mesta från kläder till datorprylar och halsdukar.  jobbigt att ha sitt liv i Ikea kassar och väskor. Det som återstår är en dammsugning och slänga all mat jag inte ätit upp, och soporna då förstås. Sen måste jag hem till Emme en sväng och fixa lite grejer. grejer jag ska ge flickorna imorgon när vi slutar =)

Vi ska ha avslutning på slottet imorgon, i gröna rummet, exklusivt kan tyckas.. Vi ska hem till emme innan och så. ( ett jävla fläng till henne) Sedan kommer mamma och hämtar upp mig och mitt liv i Ikea-kassarna och drar hem till Öland! 

Thailand kommer bara nämre och närmre..   17 dar kvar..
Födelsedag.. 12 dagar kvar
Julafton ..7 dagar
Nyårsafton..  14 dagar

Viva Las Vegas

Godag. slutat för dagen och snart blir det fika hos Emme, med alla tjejerna och Carl-august. (utbyte mot lollo ;);)
Fick ett fint uppvakande i morse, sängen började skaka tmen jag trodde bara att jag drömde.  men nähä. de var visst en jordskalv, trevligt trevligt..

Ska packa iordning nu och gå. pusskalas.

=)

Fixat ny header åt Mikka <---kolla in  va tycks?

I'm singing in the rain ( not)

har tråkigt, vad gör man? 
ja har inget att plugga,
anna har precis dragit hem,
har inget att städa,
inget bra på Tv. 
Datorn är skit tråkig. 
Har precis gjort värsta middagen så ja kan ju inte ens tröstäta.

Kanske skulle ta och duscha, sen skriva lite listor och sånt om vad man ska ha me sig till Thailand och skolböcker och sånt.. Skit trist ja vet, men vad gör man inte för att inte växa fast i soffan?  

Imorgon blir det i alla kul, Tjej kväll hos Emme, med titanic/bodyguard som avslutning.  Längtar, längtar längtar. Speciellt till de där speciella kulorna jag hört talas om,,  hehe  

I see skies of blue

I see trees of green, red roses too
I see em bloom, for me and for you
And I think to myself, what a wonderful world.



Sitter i lägenheten, har precis sett "Svenska hjältar" -galan på tv3, men slog just över till Wallander.. De här hjälte-galan är en väldigt fin idé, det är fina gärningar dom gjort,de som har fått pris. Fyndigt.
kom in med bussen vid 7, suttit här sen dess. Har läst lite mejl och så från Thai-lollo! hon verkar stormtrivas där borta, hon kanske aldrig kommer tillbaka. =P

Ska göra omprov i italienska egentligen imorgon. Men jag tror inte det är meningen att jag ska göra det satans provet.. på de första fick jag precis G, exakt,  men tänkte att ja kunde göra om det för å dra upp betyget lite.. Sen lånar mickis min bok och jag hinner inte få tillbaks den innan hon drar till Thailand(mycket populärt resemål nu förtiden). Sen skulle ja få låna en bok av Ellen, men sen i onsdags har hon insjuknat med 40,5 graders feber så jag gick och lånade en av Carole. Men tror ni inte att jag glömde boken i lägenheten när jag åkte hem i fredags? Jo.. fast ja hade lagt fram den och allt. Så de blir inget italienska prov imorgon, Guds vilja ska ja säga till Carole, Gudsvilja.. 

 


Idol

Kevin vann! helt klockrent! han har varit en värdig vinnare från början till slut!
Han verkar så söt å snäll den killen, FLER SÅNNA! Blev nästan lite smått kär i han när han skrek "jag älskar dig Sofia!"  där uppe på scenen, och sedan se dem pussas i eftersnacket var för sött.  GRATTIS

Jag tror mina hormoner har slagit slint nu denna hösten, från att aldrig någonsin ha varit besatt av någon känd person tidigare inte ens i fjortis-tiden, så har jag gått å blivit galen i Viktor Elm, karaktären i Twilight och nu är man lite smått kär i söta Kevin..  Blir besatt med allt som har med kärlek och göra (okej, v.elm var bara snygg). Det är det finaste jag vet när killar visar känslor för sina flickvänner, När de står upp för det inför alla andra och inte bryr sig om vad alla andra säger, vågar satsa och inte rygga tillbaka, står för vad de tycker, och bara älskar en, .. allt som räknas är att få vara tillsammans..

Åh. längtar till den dagen då jag känner så med någon,  eller när någon känner så för mig.

Åh shit, jag är nog kär i kärleken...

MEN GRATTIS KEVIN, du har nog fått den ballaste välkomnandet till Sverige,.


pömsig?

Det var visst lussevaka igår/ inatt fick jag se när jag kom hem. Bella var helt förstörd efter att bara ha sovit en hel kvart, enligt henne. Så hon låg mest å sover i soffan medans mamma å pappa drar iväg på julbord som visst varar hela natten, så det blir ensamt ikväll när André sover hos Linda. men över till historien. André råkar väcka henne medans jag sitter uppe på mitt rum.  Hon går ut jätte tjurigt och börjar mocka hos hästarna, hehe sen kommer hon upp på mitt rum och bara:
Bella: - Fiaaaaaaaa, (tjurigare än någonsin) hur mycket är klockan?
Fia: -klockan är 7, har du gett hästarna mat?
Bella - meeen, på morgonen eller kvällen?
Fia- Hahahah, skojar du med mig?
Bella - Ja men svara dåååååå! för helvete!
Fia - Klockan är 7 på kvällen, idol har inte varit än bella.
Bella- Men fan i helvetes skiiiiiiiiiiit, ja trodde de var morgon ju........
Fia- hahahahahahaahaha, men har du gett hästarna mat?
Bella - ja har mockat,( hon mockar alltid på morgonen) vet inte om ja tog in hästarna...... är det verklgen kväll?.... ja mockade ju bara en box.... Fia, ja vet inte vad jag gjorde hos hästarna..... Du får gå ut och titta!!
Fia - HAHAHAHAHAHAHHA
Bella- MEn sluta skratta dååååååå.

HAHAHAHAHA.. det kallar jag trötthet.


fundering.

Det är lite skrämande, antalet besökare på bloggen har ökat markant. Nu är de inte bara dom där 5-6 personerna längre utan många fler. Det konstiga är att jag inte lämnat någon reklam någonstans alls, har inte gjort ett skit. utan plötsligt bara så växte antalet. Frågan är känner jag så många människor som vill gå in och kolla på min sketna blogg varje dag? eller åsklart jag känner så många men känner så många mig så mycket att de tycker det är intressant och läsa?  För jag skriver ju bra värdelös text egentligen ingenting som någon utomstående kan ha någon glädje av. Eller de kan ju vara bara siffrorna som spelar mig ett spel, de kanske är fel någonstans men vem vet.
 
Man kan resonera hur länge som helst. men välkomna eller vad man sä. ;) 

oh my god

Okej, har sett Twilight nu, ja vad ska man säga.
HELT FUCKING BELIEVEABLE. bästa filmen jag har sett förtillfället, utan konkurans, helt klart. och Aida och Jessika, ni hade rätt. Är kär, så inåt helvete kär i den där killen. ( släng dig i väggen Viktor Elm) 
Citat från Anna -"Fia, du har blivit fjortis lite sent" Do I care? nooooo.

Alla kommer väl säga imot mig men what ever. DEN VAR BÄST å nu ska ja läsa böckerna å vänta spänt på de två resterande filmerna och hoppas de blir fler. 

Emme, du som inte ville se den, troligen för de är en vampyrfilm, SE DEN. Världens bästa kärleksfilm, du kan inte bli besviken. ( jag kan gå med dig ;) )

( varför blir jag jämt så jävla besatt?! )
å är helt uppspelt, måste jag lugna ner mig... andas in.... andas ut.

 
I'm fucking in love

öland

är på öland, trött å eländig. ska upp 6 imorgon, har inte varit uppe så tidigt på ett halvår.  Varning för dåligt humör som ja sa till Emme.

*Annars ska man inte klaga, längtar en aning till sängen, min sköna säng. aah :) Har en tidning å läsa med så ja ska nog lägga mig nu.


Hur har de det i Thailand?

just go with the season

känner mig duktig.
Har städat hela lägenheten, damsugit, torkat av allt, you name it. Grundligt också. stolt är jag.  Men det är en sak jag inte tagit tag i är disken. fruktade disken.  Ja kan städa hela lägenheten i en timme men ja kan fan inte ta och ställa mig framför diskhon och diska upp disken på 2 min. De tar i så inåt pipsvängen. städar hellre toaletten. (nu tror alla att ja har en stor hög med disk, men så är inte fallet, har lite masill-skräck så de får aldrig stå för länge) Men de allra värsta ja vet är att tvätta. Tvätta är längst längst ner på städa/fixa - listan. näst längst ner är diska,  och de som tar i minst av de som är så jävla tråkigt i städningen är damsuga.  torka och damma mm gör jag med nöje.  

Göra nu då? laga mat? engelskaprovet till imorgon? lata mig? 

ja, vem bryr sig, de är ju nästan kliniskt rent överallt. Härligt.  

Im travling at the speed of light



Im burning through the sky yeah
Two hundred degrees
Thats why they call me mister fahrenheit


Sitter och lyssnar på gamal musik, allt för att inte ta tag i plugget.. Nu försöker jag lära mig "hönan Agda" hehe.


1 vecka och 4 dar till skolavslutning
2 veckor och 3 dar till julafton
3 veckor och 1 dag till min födelsedag
3 veckor och 6 dar tills jag flyger till Asien

Nedräkningen har börjat..

Vadå fest?

Årets fest var igår, för er som missade det.
En av våran klass mest lyckade fester om jag får säga det själv! Bjöd på god Julmat (good job Emme, colle å colles farmor!) Massa tända ljus, en liten fin julgran och massa stämning! Julstämningen försvann faktiskt inte även om dunk-dunk musiken skruvades upp och Gitarrhero world tour stod på högsta volymnivån. Folk dansade, minglade, spelade, pratade och körde lekar.
Lasse sa till mig på utvecklingssamtalet att vår klass SP2A7 är den klass som troligen har bäst sammanhållning på Cis. De har han nog ta mig fan rätt i, rfter sanning & konsekvens-lekarna fick man reda på ett å annat. Incest incest familjefest som mikka sammanfattar.

Mega tack till Carl-august som stod för kalaset!
=) Förjävla härligt.

Nu får vi planera nästa med ;) Nyårsfest? classmate's, någon som är på ?



julegris




Pictures

Dålig dag.

Dålig dag, dålig vecka, dålig tid över huvudtaget.
- För mkt skolarbete

- de som hände i söndags är förjävligt. Går runt och tänker på det jämt, syns inte på utsidan, känns på insidan.  Allt blir så jävla negativt. gråter sig till sömns i min ensamhet. Varför, varför, du var sån fin kille munken. 

- mitt idiotiska uttalande i torsdags i skolan.  Jag ångrar mig och tar på mig allting, men avsikten var ju inte att håna.  om blickarna jag fick idag kunde döda.  kanske ska skippa julbordet på fredag överhuvudtaget.

- onödiga uttalanden om självmord och hängning idag i skolan precis framför näsan mig. ögonvårna fylldes med tårar.

vill bara lägga mig ner å dö.  Mitt tillstånd går ut över min aptit märkte jag nu.  Har ätit yogurt, hann inte med nån lunch, lite mörk choklad, en lussebulle å kräm.  Och jag är inte ens hungrig. har inte varit hungrig på hela dagen.  Har typ ingen mat här hemma så de blir nog inte så mkt mer ikväll heller.  Suck,  naturprovet imorgon kommer ju inte gå så galant imorgon heller. Orkar inte ens titta på böckerna.. 

Men som sagt, funderar starkt på å skita i julbordet med klassen på fredag. Stämmningen känns inte bra någonstans och jag är verkligen inte på festhumör.  

Lollo ringde, måste till spanskafesten i skolan, de är visst en flopp.

Marcus Jonhede.

fick reda på de igår, tog de lugnt då, förstod inte så mycket å gick å la mig. kom nog i chock. Men nu släppte det precis och tårnarna vägrar sluta rinna. de kan ju inte vara sant.
FAN . HELVETE. SKIT SATAN.

RSS 2.0