Gonna get better

never loved nobody fully
Always one foot on the ground
And by protecting my heart truly
I got lost in the sounds
I hear in my mind
All these voices
I hear in my mind all these words
I hear in my mind all this music

And it breaks my heart

Jag älskar den här sången.

2 bilder, bara för jag tycker det är för lite bilder på denna blogg



In Thailandet. då jag fortfarande hade färg kvar. å så flaschar jag min klyfta också, men jag bjuder på den. så KOLLA ALLT NI KAN NU.


Mikka och mig!
På akademin.

Filmer jag vill/kanske vill se.


revolutionary road - bio 1 februari?
Leonardo och kate återförenas efter den största filmen någonsin. Jag bara MÅSTE se, även om jag inte har någon aning om vad den handlar om.. Men hoppas och tror på Kärlek ;)

 
Australia - har redan vart bio-premiär
Denna vill jag se.


I taket lyser stjärnorna - 30 januari?

Svensk film som jag har läst boken om. den var faktiskt bra. fucking tonårsfilm men i dont care.


Valkyria - 30 feb?

Kan vara sevärd. inte säkert men kanske.


Ja, Hörde att denna också var bra. så den SKA jag också se!
 


Fundering.

En sak som jag verkligen tycker om det är att fundera. Ligga i sängen, precis när man ska sova och tänka på alla underbara minnen och händelser man har upplevt genom livet. fantisiera ihop roliga händelser om konstiga saker etc.  det bästa är att ingen vet om vad jag funderar på, och ingen som stör mina funderingar. Jag kan tänka på vad jag vill, hur mycket jag viloch jag behöver inte bry mig om vad andra människor tycker om mina tankar. en skön känsla, så måste jag försöka tänka hela tiden.


Min jacka.

en vanligt natt hos fia

jag gjorde något typiskt mig inatt, de flesta av tjejerna vet, men ja måste dokumentera detta.

gick å la mig runt 11 igår kväll, somnade kvart över eller nått. :P Vakande och tittade på klockan som ja trodde hade ringt, 17 över,  var övertygad om att jag försovit mig lite. så jag gick upp, klädde på mig,(jeans och allt) drog upp rullgardinen, (lika mörkt som vanligt) försökte sätta på tv:n och the voice, men det var något annat å femman, ja bara jaha? varför är det inget voice idag då? tänkte inte mer på de och gick ut i badrummet och sminkade mig, mer än vanligt,  och försökte sedan sätta på radion (hatar att de är tyst på morgonen) men VARFÖR fungerar inte min klockradio nu då? sen tittade jag på klockan, 00.37... Nä, klockan måste gå fel. kollade min mobil... 00.37.  HAHAHA. ja sov i en timme innan ja trodde det var morgon. hahahahah. Så jag blev skitförbannad och drog av mig jeansen och lät sminket sitta kvar.
Trodde imorse att ja hade drömt, sedan tittade jag i spegeln och såg att så var inte fallet, sminket var nedkladdat all over.
  

tjafs

träningsvecka. 5 ggr på 5 dar. jag välkomnar från och med nu träningsvärken. Från 0-5 kommer nog ta en del på mig, särskilt när ja har 2 st träningar på samma dag x2. great.

är inget på tv, men likt förbannat sitter jag bara å stirrar, borde 1. packa upp mina väskor 2. Diska 3. borsta tänderna osv så jag inte äter nått mer ikväll. 3. plugga? skriva om företagsekonomigrejen skulle vart bra? Nää tar det imorgon. har ju faktiskt boxas idag. har förtjänat lite vila.

redan bestämt kläder tills imorgon så ja kan sova 10 min längre imorgon! =D lycka.

Annars är inget särskilt bra, världen kan falla samman och dö. men försöker göra mitt bästa, varje gång jag ler eller försöka muntra upp mig själv frågar ja mig själv varför jag är glad? finns inget å vara glad åt.

tänk med stark brytning

Lets dance citat

Tony erving -
du, rätta till korsetten pattarna ligger åt vänster

Hehehehehe

Denna torsdag

Kläder: Jeans & kofta och tröjklänning & leggings
Smink: puder, solpuder och mascara
Frisyr: Knut
Bild: bild på Paris
Läsning: labbrapport
Låt:De nya från Lollo. hette hon lenka? å regina?
Mat: precis ätit en lite misslyckad pasta &pastasås
Vill ha: Disken borta från diskbänken
Favorit: min tröja
Köp: som tidigare nämnt, min tröja
Humör: som vanligt, full av humörsvängningar.
Görmål: absolut ingenting
Borde: Diska, plugga
Beroende:  hudlotion från nivea
Längtan: Helg.
Roligaste: Allt är roligt just nu, har skrattat så jag gråtit i 3 dar irad
Skit: Vädret som är så sjukt tråkigt

Semlor är underskattat

Har hållit i breaking dawn idag, boken var så tjock att jag knappt kunde hålla den i handen. den var helt nyupppackad akademi. Men efter en del övervägande köpte jag den inte.
anledning 1. på engelska, tvivlar på mina engelska kunskaper till fullo och vill verkligen njuta av den här sista boken.
2. Jag vill inte att sagan ska ta slut än.. =(
3. Så tjock att ja nog inte kommer komma igenom den förens mars, då boken på svenska kommer ut, eftersom jag går på plugg CIS.
4. kommer inte på nån fjärde, jo, lite dyr för en bok ja kanske inte förstår mig helt på.
 
Så, låna den på biblan kanske? får ställa mig i kö.

Köpte en tröja idag. En mysgrå tröja, lång och sånt där mjukistyg. Har på mig den nu och ett par leggings och ska ta på mig mina raggsockor. så jävla cp skönt rent ut sagt.
Sen har ja fikat med Jessika och Ellen =) årets andra semla.

Dagens Uttalande:
Alfons- Ja vill inte läsa stringberg, han suger!
Hjalmar - Han suger inte, han är hetrosexuell.

Dagens gnäll...

- Mitt element i vardagsrummet fungerar inte igen.. 

guldkanten : Kallt och skönt om man är under täcket


Dagens ilandsproblem.

time unknown

strosar på stan, tittar på människor, tar det lugnt och tittar på vad jag vill, ensam. underbart. gick in på bokhandeln  (kärlek till böcker har väckts i mitt liv) tittade efter 4 twilight "breaking dawn", med fann ingen, finns på biblekoteket vissligen, men utlånad tills flera år känns det som. Kanske skulle ha kollat engelsklitteratur hyllan? satan, kom på de nu att den säkert står där. smart Fia, alltid lika klyftig. Sen letade jag efter skumtimmen. Den ölänska boken (läste tvåan "nattfåk" i thai) De kommer bli film, har filmen har sålts till flera länder redan har ja för mig. Tänkte måste ta mig en tit på den första innan filmen kommer. De är väligt intressant och läskigt, skräckhistorer på platser man besökt ofta är lite scary.

Sedan en trip till åhlens där hudlotion och stort fotoalbum inhandlades, nu ska de skrivas ut foton, wonderful.  sen har resten av dagen bestått av mys, mat, tidning, tankar och lite plugg. ligger efter lite grann som ja tog igen idag, mycket i alla fall.

ytterligare lite tankar till spotify, de är bra att ja lollo delar sån! hon har precis gjort en lista vid namn "FIA TESTA". ska lyssna igenom det, hoppas de inte är helt värdelös (som hälften av lollos musiksmak är)  Har faktiskt lite problem med min musik nu. Allt känns utspelat, och inget nytt jag lyssnar på fastnar jag för. dött.  måste hitta en ny gene. 

Skrev fel på bilden i förra inlägget. petitesser!;)
Sen när ja kollade "mina bilder" stod det Thailand 07 på mappen. hehe


 







Oredigerade bilder från semestern.





Thailand 08!


trötter

trött, de kan nog beskriva mig rätt bra idag. Jag är i kalmar, sen dess ja kom hit har jag städat, tvättat(r), och lollo har vart här och vi har gått en trudilut. Det är rått väder,  solen saknar man lite.  men nu är jag trött, bara otroligt sömnig. skulle kunna somna på stuts. men får väl hålla mig till 9 i alla fall. Försöka, Anna kanske kmr förbi så kan hon hålla mig lite vaken!

nu blev de massa onödigt skit som ingen bryr sig om ändå, men jaja, i don't care right now

men en sak som är säker är att spotify är ett bra påfund, de kommer bli stoort när de goes public.
Större än youtube säkert, och Itunes.


Thailand

Ingentid, inget intresse heller.

ja har de skit bra, mamma bröt foten igår = rullstol, brun och läcker, slitet hår, flagnade fingrar, underbart land, go frukt, blåsigt, varmt, kyckling, thaimat, "Welcome to patong",, Fint hotel, bra musik, bra engelska, funderat över reseledare och backapack, många heta grabbar men den hetaste var ändå han vi satt brevid på flyget, MUMS,

Åker på söndag, kmr på måndag, skolan tisdag. 12 timmar flyg + flyg kalmar-sthlm.,


4 min kvar av min internettid.


At patong

Ja då är jag i thailand, tänkte skirva en liten sammanfattning hitills =)

Flyget gick ju 12 på natten med en mellan landning i helsingfors. Skit helsingfors, skulle stanna där en timme (kom dit 12.30) Men en jävla gubb jävel(utsäkta psråket) fick skakiga ben och ville inte följa med. Så i ett stekhett flygplan fran halv1 till 5 fick vi sitta, jag sov inte ett dugg ( kunde visst inte sova nått vidare på plan) Så jag var helt slut och förbannad( ni vet hur ja kan va ;) 

Men när vi kom fram i alla fall var allting jätte fint och hotellet underbart! Fint o nära till stranden där jag har speenderat den mesta av min tid.  Drog på mig en fet förkyldning precis efter penicilinkuren vart över. som jag dras med än. Har ingen aptit och har inte badat på 2 dar. Bara legat under ett parasol på stranden och läst. 2 böcker har ja läst ut. En bok om maddonna som hennes bror har skrivit, modonna är ett själviskt svin, vilket ja har anat innan. Har aldrig gillat henne.
Sen har ja läst twilight-boken nr 2, blev klar med den idag. ÄLSKAR ÄLSKAR. väntar bara tills den ska komma ut på film! ska börja med 3an nu när jag är klar med mitt internet besök.

något annat? jo har köpt en tjal, lite armband och en klocka ( ja, haha) nöjd med allt, börjar bli en hajare på de här med prutandet.  Annars då? nä de händer ju inte så mkt, man bara glider runt å har de allmänt skönt och käkar rostande mackor på morgonen =) mums. imorgon ska vi till en annan strand, eller ut å snorkla. Det är Bellas födelsedag då. så hon ska få bestämma =)

ja, höm hum, kom ju på massa å skirva nyss,. Men ja ska köpa lite sömntabletter till dig mikka! =)

(ursäkta min stavning, men ja orkar inte va så jävla noga, sjuk ni vet )

annars mår jag prima och trivs! ett + är att sängarna är ganska hårda så ja känner mina höftben! ätligen känner man sig lite smal och trind när man går å lägger sig ;)

On my way

Thailand kommer allt närmare. Är strax i söderköping nu, Ett blött söderköping. På mobilen får jag smsinvation av Anna som berättar att B/H gör 1-0,2-0,3-0.........8-0 är det nu. B/H:fest i borgholms sporthall kan jag tro, såhär i kvartsfinalen.  Får även massa Sms av Lollo som berättar att hon är hos sin farmor, plockar grejer, eftersom ska flytta. Vi har kommit överens att ja inte ska svara på hennes lägesrapporer, då ja inte har gratis sms kvar :( gjort av med 100 spänn på 2 dagar. dyrt... Om jag är nervös inför resan?  njá, flyg med mellanlandning i finland är väl inte å hurra för, och lite flygrädd är jaag allt. Sen vil ja inte sitta i mittenstolarna hellr, en erfarenhet jag kan vara utan känner jag.

Ja ska väl säga hejsvejs då, och kanske hörs i Thailand. jag lovar å springa om jag ser att vattnet försvinner.

(ps. min sömntaktik ja skre  igår gick åt helvete, gick å la mig realtivt sent, gick upp tidigt, men somnade i soffan framför TV:n, å nu kan ja inte sova, Så de sket sig. )

förberedelser

Jaha, väskan packad ( näst intill), musiken och filmer fixade,  Ja. kommer inte på nått annat, Jofan, var är mitt pass? blev föresten skit ful på mitt nya pass, kommer skämmas över de i 5 år. Kul. Ville inte byta pass, hade ju så många fina stämplar i den andra och så var bilden 100 ggr snyggare än den nu.
ja har med mig pengar, nycklar, kläder, jackor, skor, badkläder, ....? nåt mer? jo handduk måste ja lägga ner. jobbigt å missa den.  Annars är de bara sömn och en dusch innan avfärden som behövs göras.  Ska va vaken så länge de går ikväll, och gå upp tidigt imorgon. Då  hinner ja säga hejdå till brosan som kmr dra iväg på 5 veckor lång båttur till staterna på måndag, sen måste ja ju bli trött så ja somnar på bilen upp, vilket i sin tur ger att ja inte sover så mkt på planet som gör att jag kmr sova nogelunda när vi kmr till Thailandet.  Puh, lång mening.  
 
VIll se paifcupen imorgon, då måste ja duscha nu och gå upp tidigt imorgon och säga till Linda att ja ska med men hon ligger å sover. Sen måste ja leta reda på nån att se med på den också. =( Aja, får väl strunta i det då.

Imorgon ska jag till Thailand. om ni missat de.

gott nytt år!

Nyår igår. annorlunda men trevligt, för min del i alla fall =)
Det var förfest hos mig, ( okej en gång för alla, Det var meningen att vårt lilla tjejgäng från början skulle ha en liten förfest och sedan dra iväg till någon större fest. det var tanken från början. JAg bjöd dom, resten som kom bjöd in sig själva. och det var inget fel med det! de var roligt. Men ja ville inte bjuda någon mer då 1. de kmr jätte många, 2. ja ville inte ha överdirvet  mkt å städa då jag drar till thailand skit snart 3. Sen vill ja kunna fortsätta bo där. Så mina kära sammansvetsade klass på 30 pers, det var inget personligt, någonstans =) jag älskar er =)

Sen drog vi till stortorget och tittade när raketerna susade runt öronen på oss. =)

i övermorgon drar jag till thailand. Jag säger bara det. I ÖVERMORGON! ska bli så skönt.


RSS 2.0