Reklam

Så jävla skön reklam =)



DAGENS

Dagens humör: trötter
Dagens mående: Har inte orkat känna efter..
Dagens borde: packa
Dagens frisyr: självfall.
Dagens klädsel: Mjukis ofc.
Dagens planer: åka till kalmar
Dagens materiella vill ha: Ingeting, jag trivs rätt bra =)
Dagens längtan: <3
Dagens fundering: hur långt är det till sälen?
Dagens beroende: datorn
Dagens tråkigaste: att jag inte varit ute.
Dagens tidning: Ingen hahah
Dagens låt: - amy - thank you ( hehe ja har fått den låten på hjärnan;)

Melodifestivalen 2008

Hallå =)
 Igår va ja på fotbollstunering, och de gick väl inte så överdirvet bra, men vi kämpade på och hade roligt =)
Idag så blir det plugg, ska försöka ta tag i svenska boken så otrligt trååååååååååååkigt.
på grund av fotbollstuneringen igåår så missade jag ju melodifestivalen så ja försöker leta fram nånstans där ja kan se alla bidragen =) Youtube e nog bäst va?.. Men men när ja tittade lite hittade ja bjön gustavsson i full action, HAN E SÅ JÄVLA COOL!!!


Idag

Hej =) varje gång ja ska skriva ett inlägg så laggar datorn. SÅ JÄVLA IRRITERANDE!..
Men men.. idag e jag skit trött och på dåligt humör.. ( vaknade nog på helt fel sida) .. Men som tur så hade ja kort dag idag=) slutade vid 11..
Vi fick reda på lottningen till Ciscupen idag.. VI kom i den sämsta gruppen någonsin.. men men.. vå får göra de bästa av saken. =) de e jag, ellen, sinnerström, putte wilheim martin Holst mogge å kanske jonas som e vårt lag. :P
Ska snart iväg å träna.. första gången på gruset för iår.. Kanske inte så kul med detta skitväder.. men man får ta det för vad det är =). får iallafall träffa mamma å pappi ikväll =)

Men ja har bestämt att ja ska ta tag i mitt liv lite nu..
Ska sluta se negativt på allting å se på saker posetivt istället =)
Ska börja äta ordentligt.. Mer grönsaker å på bestämda tider och dra ner på sockret.. ( de kanske försvinner 1-2 kilo om man har tur ;)
Ta skaffa lite mer självförtroende
Strunta i alla gamla jobbiga saker och se framåt!
Göra läxorna i tid och inte i sista minuten....
( hoppas ja kan hålla allt)

image13
See you later <3

VET NI?

Ska beställa biljetter till Lasse W den 25 Juli =D =D =D SKIT SKOJ SKA DET BLI!'
image11


DANSA?

Hej =)
Funderar på att börja dansa till hösten.. men vet inte vad för nått :S
ska välja mellan disco, showjazz eller Streetfunk.. Vilken ska ja välja? Kanske balett så man får bättre hållning ? ;) Nee så roligt ska vi inte ha det :P  Känner att ja behöva försöka träna bort min klumpighet, kan behövas :P Hehe få se =) Ska fråga om nån vill joina med.. :P
Här är lite vad det är för danser.

DISCO
Dansstilen är en av många trenddanser som man ser på musikvideos och på MTV. Lektionerna baseras på grundsteg som sedan sätts ihop till diagonalövningar och danskombinationer i ett högt tempo. Disco är en dans man kan tävla i.

SHOWJAZZ
På showjazzlektionerna använder vi musikal och filmmusik. Vi börjar med grundträning i jazz för att sedan lära danser med olika karaktär. Du får öva på scenframställning och delat i uppvisningar vid olika evenemang.

STREETFUNK
Streetdance är ett samlingsnamn för ett flertal danser som uppkommit på gatan. Dansen är explosiv och leker med rytmer från bl a soul, funk och afrikansk musik.

inte så mycket info men ja orkade inte leta reda på mer (A)
Ja vill ha förslag på vilket så e roligast å bäst? :P


Today

Tjena =)
Idag är det städning som gäller! och lite små saker, måste skriva klart min debattatikel jävel med. =/
Och sen ikväll bär det av till Kalmar igen. yeah: Och på måndag ska jag ut å leta reda på ett par jeans till mig.. de e aldrig något som passar min usla kropp, men man ska inte ge upp ;)
Och nästa vecka ska de bli allvar det´här med träningen..
Måndag: fotbollsgymnasiet, ki boxning.
onsdag: fotbollsträning
Fredag: kanske skulle träna me fotbollsgymnasiet här, med ellen? SKA DU BÖRJA ELLER INTE?( för ja e på :P)
Och sen ska ja klämma in ett gympass där nånstans med.. onsdag eftermiddag kanske? någon som e på?
Och så ska ja sola i veckan... brännan har nästan försvunnit...
Sen blir de väl plugg resten av veckan ;) nej ja skoja bara, måste hitta på nått kul med..
Hum, å vet du! NU E DE BARA 13  DAGAR KVAR TILL SÄLEN!! ( jag laddar som bara den ;) ska bli så roligt.. ja älskar att åka skidor.. 
:D
image10

sälen 08!

ÅH!

ALLTSÅ, VARFÖR HAR MIN JÄVLA BLOGG JÄVEL OLIKA TYPSNITT OCH STORLEK PÅ TYÅ VART ANNAT INLÄGG?!

Vad har jag gjort för fel? å när jag går in å ändrar texten så händer ingenting, fast ja e 100 % säker på att de e där man ändrar det.
NÅGON, som vet vad som e problemet?!

( är på krigstigen )

I AM LEGEND

image9Robert Neville är en lysande vetenskapsman, som kommer till korta när ett fruktansvärt virus sprids utan att kunna vare sig stoppas eller botas. Neville, som visar sig vara immun, blir den sista överlevande människan i New York City, kanske även i världen. Helt ensam är han inte förstås... han delar tillvaron med "de infekterade", pestens offer, som har förvandlats till kannibalistiska varelser som endast lever i mörker och som hungrigt slukar allt och alla som kommer i deras väg.

I tre års tid har Neville lärt sig att söka mat och andra livsnödvändigheter på dagtid samt troget sända radiomeddelanden i ett desperat hopp om att hitta andra överlevande. Samtidigt smyger "de infekterade" i skuggorna och väntar in den dag Neville, mänsklighetens sista hopp, gör ett enda litet misstag. Neville fortsätter att söka ett botemedel och grundar all sin forskning på sitt eget immuna blod. Men tiden är knapp och hans blod är något som "de infekterade" hungrar efter.

 Man kanske se denna? e den bra ?=)


Agnes



Allstå, jag tycker Agnes e så grymt cool. och jag avgudar hennes röst.. men låtarna är sådär tycker jag =/

Today

God morgon =) eller i för sig så e de eftermiddag nu, men iafal ;)
Kom precis från stallet. har varit och ridit. De blåse en hel del så Capri blev rädd för nästan allting, men de gick bra hon e så superduktig!
Men men vet ni? . min mamma gör pannkakor! JAG ÄLSKAR PANNKAKOR! godaaste någonsin .P Ska äta ihjäl mig.. (A)
Men senare blir de väl en hel del plugg, sooooom vanligt ungefär ;) och så är det fest på gång i kåken, någon som ska dit? :P får se om jag orkar ikväll, men de skulle va kul å släppa loss lite, å träffa lite gamla kompisar förstås...
 Och sen imorgon så blir de väl lite mer plugg å sen ska ja tillbaks till kalmar igen.. Fan vad man flänger runt igentligen.. Uscha, sen börjar allt om igen ;)

Men om två veckor åker vi till sälen!!!!!!!!! Å VAD JAG LÄNGTAR! För skidor e de roligaste jag vet. Jag och lollo där i backen, kommer bli kanon =) . åker nog hellre skidor än att sola på någon varm ö fakttiskt :P för ja har så svårt att ligga still (A)
Och sen har mami beställt biljetter till nästa resa i vinter.. gissa vart vi ska ;) vi ska till Thailand!! =D den 2 eller 3 Januari åker vi.. jag missar nog paifcupen då.. väldigt tråkigt.. men men. får väl överleva.. ja får iafall festa på nyår ;)

image8

Hivmannen

Hiv mannen får 14 års fängelse.
Ja, tack för de sätter dit de där puckot.
Tänk att två flickor i 14 års åldern ska stå ut med HIV hela sitt liv, bara för ett perverst själviskt pucko ville ha lite njutning. usch.. ( ryser i hela kroppen..)
 Men han lär ju inte ha så mkt pengar när han kommer ut för han ska betala 2 715 000 till alla de 16 flickor han hade sex med.
16 st lixom? snacka desperat

.image7


Ny header

Nu e nya headern på plats.. lite tråkigt.. men bättre än den andra.. ska fila lite på en ny. =)
Men men, sitter här å funderar på å gå ner å äta något. e lite hungrig (A). 
min helg kommer mest se mina skolböcker =( har så sjukt mkt nu..  Men de e fest imorgon kväll.  funderar på å gå dit. =) å umgås lite =P.
Men men.. ska ta en matbit ;) ha en bra fredag <3

RSS 2.0